09 februari 2023

Update nieuwe editor PR-Dashboard

 

De meest recente updates van de nieuwe editor vind je hieronder. Wil jij ook gebruik gaan maken van de nieuwe editor? Laat het ons weten!

 

 

 

Personaliseren met 1 druk op de knop: In de tekstbewerker vind je nu de knop 'Invoegen'. Hiermee kun je, zoals je ook hierboven ziet, snel je mail personaliseren, zowel formeel als informeel. Ook kun je een publicatiedatum toevoegen.

 

 

 

Fotobijschrift: Als je een foto invoegt in het bericht, kun je meteen een fotobijschrift toevoegen. Het fotobijschrift komt direct, cursief, onder de foto te staan.

 

Fotobijschift

 

Wrapper element: geef een deel van je persbericht een andere achtergrondkleur of padding
Dit wrapper-element stelt je in staat om een gedeelte van je bericht een andere achtergrondkleur of extra padding te geven. Het werkt zoals je ook nieuwe kolommen invoegt: sleep de wrapper in je persbericht en sleep daarna een ander element in de wrapper, zoals een tekstvak, een afbeelding etc. Werk vervolgens zoals je gewend bent. Deze feature is perfect voor pr-mailings en nieuwsbrieven.

 
 
 
 
Breadcrumbs: weten waar je bent

Bij het testen van de wrapper kwamen wij erachter dat, als je op meerdere niveau's wrappers of kolommen invoegt, het moeilijk is om nauwkeurig een element te selecteren. Dat is lastig als je bijvoorbeeld de instellingen van een van de tussenliggende wrappers of kolommen wilt wijzigen. Daarom hebben wij een breadcrumb toegevoegd. Deze verschijnt links onderin het beeld en stelt je in staat om het juiste element te selecteren.

 

 

URL-validatie: Je kon al op verschillende plekken url's invullen, bijvoorbeeld bij een afbeelding of bij de social media icons. Vanaf nu krijg je bij het invullen ervan een melding als de url ongeldig is.

 

 

 

 

Spellingcontrole: nooit meer een spelfoutje dankzij de ingebouwde spellingcontole.

 

 

 
 
Regelhoogte: Regelhoogte kun je nu instellen bij de stijlinstellingen.
 
 
 
Lijnkleur: Verander de kleur van een horizontale lijn bijde elementinstellingen.
 
 
 
Alt-tekst bij afbeeldingen: Je kunt niet alleen een fotobijschrift toevoegen, maar ook een alternatieve tekst toevoegen aan afbeeldingen.
 
 

 

Heb je vragen over het gebruik van de editor, deze nieuwe updates of heb je andere suggesties? Bel, mail of druk op de knop hieronder. We helpen je graag!

Groet, fijne dag,

Vincent en Johan, de developers van de editor. En natuurlijk van het gehele team van PR-Dashboard!

020-261 54 65

 

Geef je vragen en opmerkingen aan ons door.