20 februari 2023

Kim Klaver Managing Director van PR-Dashboard

 

Kim Klaver Managing Director PR-Dashboard

 

Per 1 maart is Kim Klaver Managing Director van softwareontwikkelaar PR-Dashboard. Zij neemt de taken over van oprichter en eigenaar Jeroen Goeman Borgesius, die zich met name gaat richten op de ontwikkeling van nieuwe PR-software oplossingen.

 

Kim Klaver is sinds 2017 werkzaam bij PR-Dashboard, waar zij zich tot nu toe samen met Jeroen Goeman Borgesius bezig hield met sales, marketing en klantcontact. Samen met het team van PR-Dashboard hebben zij het bedrijf, dat voornamelijk bekend was door de journalistendatabase De Perslijst, omgevormd tot volwaardig ontwikkelaar van PR-software.

 

Kim: "Ik heb er echt superveel zin in om, samen met Jeroen, te zorgen voor verdere groei van PR-Dashboard. Er zijn nog zoveel producten en oplossingen te ontwikkelen voor PR-professionals. Het vak is inhoudelijk flink geëvolueerd, maar op het gebied van tijdbesparing voor en ondersteuning van PR-mensen zie ik grote behoefte in de markt."

 

Jeroen: "Dat is precies waar ik mijn tijd nu aan wil besteden, aan de ontwikkeling van nieuwe en de doorontwikkeling van bestaande oplossingen. Zo hebben we net een nieuwe editor geïntroduceerd in onze Perslijst software, hiermee kun je nog sneller en beter persberichten en PR-mailings maken en verzenden. Voor de woordvoerderssoftware Persvragen hebben we ook net weer een nieuwe update doorgevoerd. En we werken aan een nieuwe oplossing op het gebied van persevenementen. Kortom: genoeg te doen en dat blijven we heel graag samen doen."