06 april 2023

PR-Dashboard introduceert nieuwe huisstijl

 

PR-Dashboard presenteert haar nieuwe huisstijl en website. De verfrissende merkidentiteit identificeert zich met verdere groei, werkplezier én toekomstige ontwikkelingen op het gebied van PR-software en PR-tech.  

 

De nieuwe website is ontworpen met een moderne, overzichtelijke lay-out en een vernieuwde bezoekersvriendelijke navigatiestructuur. “Het is meteen duidelijk wat onze oplossingen De Perslijst, PR-Newsroom en Persvragen elkaar niet alleen naadloos aanvullen, maar ook als zelfstandige producten heel efficiënt zijn in te zetten", vertelt managing director Kim Klaver. "En zo maken wij het werk van PR- en communicatiemedewerkers niet alleen efficiënter, maar ook steeds weer een beetje vrolijker!"

 

Over PR-Dashboard
PR-Dashboard maakt PR-software waarmee je tijd bespaart. Van een unieke journalistendatabase tot newsrooms, van een state-of-the-art verzendsysteem tot het borgen van kennis: PR-Dashboard geeft ondersteuning bij ieder PR-vraagstuk.

PR-Dashboard heeft samenwerkingen met journalisten, met VillaMedia, met alle (betrouwbare) mediamonitoringbedrijven, met Free Press Unlimited. Zowel journalisten als vakgenoten doen graag mee aan de tweejaarlijkse Pers&PR-Monitor georganiseerd door PR-Dashboard.