11 juli 2023

PR-Ninja automatiseert PR werk

 
 
 
 
 

Persbericht:

PR-Ninja vereenvoudigt PR werk met unieke combinatie van ChatGPT en persselectie met AI

Amsterdam, 10 juli - Vandaag kondigen we de lancering aan van PR-Ninja, een innovatieve tool die het versturen van persberichten vereenvoudigt door gebruik te maken van een combinatie van ChatGPT en AI.

Met PR-Ninja kunnen gebruikers hun informatie laten verwerken tot een professioneel persbericht door middel van een schrijfassistent. Dankzij deze nieuwe functionaliteit kunnen gebruikers kiezen uit verschillende stijlen om hun boodschap perfect af te stemmen op de doelgroep.

PR-Ninja is speciaal ontwikkeld voor mensen die niet regelmatig persberichten versturen en de stap naar een PR-bureau te groot vinden.

"Met PR-Ninja willen we iedereen de mogelijkheid bieden om goede persberichten te versturen naar de juiste selectie van journalisten. Dankzij onze innovatieve technologieën kunnen gebruikers die voorheen moeite hadden met het maken en versturen van een persbericht dit nu moeiteloos doen", aldus Jeroen Goeman Borgesius, directeur van PR-Dashboard.

"Vaak liet de kwaliteit van zelfgeschreven teksten te wensen over, waardoor er behoefte was aan ondersteuning op dit gebied. Helaas werd er zelden tot nooit gebruik gemaakt van links naar freelance journalisten. Met deze oplossing proberen we hier verandering in brengen en deze gebruikers helpen bij het verbeteren van hun teksten voor optimale resultaten."

Met behulp van ChatGPT en AI selecteert PR-Ninja automatisch de juiste journalisten voor elk specifiek interessegebied waarop het persbericht gericht is. Dit voorkomt bijvoorbeeld dat meerdere journalisten binnen één medium worden benaderd, wat kan leiden tot onnodige verwarring en irritatie. Hierdoor wordt het versturen van persberichten niet alleen eenvoudiger, maar ook effectiever.

PR-Ninja is nu beschikbaar voor gebruik en belooft een revolutie teweeg te brengen in de wereld van PR-werkzaamheden. Ga naar pr.ninja en ontdek zelf hoe eenvoudig het kan zijn om professionele persberichten te verzenden.

###

Over PR-Ninja

PR-Ninja is een geavanceerde tool die het versturen van persberichten automatiseert door gebruik te maken van ChatGPT en AI selectie van journalisten. Het stelt gebruikers in staat om hun informatie om te zetten in professionele persberichten op een eenvoudige en efficiënte manier. Met PR-Ninja kunnen gebruikers hun doelgroep bereiken met relevante boodschappen zonder dat ze afhankelijk zijn van externe bureaus of veel ervaring nodig hebben op het gebied van public relations.

 

Contactpersoon:

Jeroen Goeman Borgesius
PR-Dashboard

 
 
 
 
 

Hieronder de tekst die wij aan de schrijfassistent hebben gegeven:

 

Unieke combinatie van ChatGPT + persselectie met AI 

PR-Ninja automatiseert PR werk 

 

Met PR-Ninja kun je de informatie voor je persbericht door een schrijfassistent laten verwerken tot een persbericht.

Het kan in verschillende stijlen.

"PR-Ninja is bedoeld voor mensen die maar heel af en toe een persbericht versturen en voor wie de stap naar een PR-bureau net even te groot is. De kwaliteit van de teksten liet te wensen over en daar wilden wij graag bij helpen. Een link naar freelance journalisten werd zelden tot nooit gebruikt. Daarom kiezen zij nu voor deze oplossing" aldus Jeroen Goeman Borgesius van PR-Dashboard.

Door ChatGPT te combineren met AI selectie van journalisten kunnen mensen die voorheen moeite hadden met een persbericht maken en versturen dit nu moeiteloos doen.

Daarna kun je aangeven voor welk interessegebied jij denkt dat je persbericht bedoeld is. PR-Ninja zoekt er dan de juiste journalisten bij. Dit voorkomt bijvoorbeeld ook dat iemand in zijn enthousiasme meerdere journalisten bij 1 medium selecteert.

PR-Ninja maakt het nu voor iedereen mogelijk om goede persberichten te sturen naar de juiste selectie van journalisten.

 

PR-Dashboard maakt al ruim 20 jaar PR-software waarmee je tijd bespaart.

De Perslijst - Persvragen - PR-Newsroom - PR-Bootcamp