PR-Newsrooms die je aan je klanten kunt verkopen

  

Beheer perspagina's van meerdere klanten via één login

Maak PR-Newsrooms voor €125 per maand

PR-Newsroom is PR-software waarmee jij als PR-bureau voor 125 euro per maand* zelf Newsrooms voor je klanten kunt maken en bijhouden.

Tijdens het opstellen van een persbericht kun je aangeven of het na verzending ook direct in de Newsroom van je klant moet komen. Dat scheelt je veel tijd.

Newsroom Jaarbeurs
Newsroom Miieudefensie


Meer inkomsten, sterkere band

Newsrooms kunnen jouw bureau aan meer inkomsten helpen. De Newsrooms kun je voor een hoger tarief aan je klanten doorverkopen dan wij rekenen. En voor het bijhouden van de inhoud kun je ook weer uren in rekening brengen.

Daarbij zorgt het feit dat je de Newsroom beheert ook weer voor een sterkere band met jullie klanten. Mochten jullie wegen ooit scheiden, dan kun je het beheer eenvoudig aan je (ex)klant overdragen.


Je eigen lay out

De Newsrooms komen online onder de URL van jouw klant, maar door onze techniek kun jij ze beheren. Je kunt ze eenvoudig aanpassen aan de huisstijl van elke opdrachtgever. Kies uit lettertypen, diverse kleuren en andere lay out opties. En wil je de newsroom nog verder aanpassen, praat dan eens met onze designers.

Persberichten opmaken & publiceren

Je kunt persberichten meteen na verzending automatisch online laten plaatsen.
Je kunt ook berichten speciaal voor de Newsroom schrijven. Met beeldmateriaal tussen de tekst en als downloadable bijlage.

Al je beeld is klaar om te downloaden

Plaats al het beeldmateriaal dat je hebt in je eigen fotobibliotheek.

Je kunt mappen aanmaken die je direct live zet, of op een later moment. De pers kan zelf eenvoudig kiezen en het beeld downloaden voor publicatie.

Kijk eens naar de volgende voorbeelden:

 
 
 

Vragen? Bel of mail ons:
Tel: 020-261 54 65
E-mail: vragen@pr-dashboard.nl

PR-Newsroom is een oplossing van PR-Dashboard. PR-software die jou tijd bespaart.

De Perslijst - Persvragen - PR-Newsroom - PR-Bootcamp
*Tarief gebaseerd op een jaarabonnement voor één Newsroom.