22 augustus 2024

Speciaal voor PR-bureaus: maak en beheer newsrooms voor jouw klanten

  

Gewoon via jouw Perslijst-account

Maak en beheer PR-Newsrooms voor jouw klanten

PR-Newsroom is PR-software waarmee jij als PR-bureau zelf newsrooms voor je klanten kunt maken en bijhouden. Zo zorg je voor klantenbinding en extra inkomsten.

Tijdens het opstellen van een persbericht kun je aangeven of het na verzending ook direct in de newsroom van je klant moet komen. Dat scheelt je veel tijd.

Meer inkomsten en klantenbinding

PR-Newsrooms kunnen jouw bureau aan meer inkomsten helpen. De newsrooms kun je doorverkopen aan jouw klanten en voor het bijhouden van de inhoud kun je uren in rekening brengen.

Daarbij zorgt het feit dat je de newsroom beheert ook weer voor een sterkere band met jullie klanten. Mochten jullie wegen ooit scheiden, dan kun je het beheer eenvoudig aan je (oud)klant overdragen.

Eigen huisstijl

De Newsrooms komen online onder de URL van jouw klant, maar door onze techniek kun jij ze beheren. Je kunt ze eenvoudig aanpassen aan de huisstijl van elke opdrachtgever. Kies uit lettertypen, diverse kleuren en andere lay-out opties. En wil je de newsroom nog verder aanpassen, praat dan eens met onze designers.

Persberichten opmaken & publiceren

 

Je kunt persberichten meteen na verzending via De Perslijst automatisch online plaatsen. Je kunt ook berichten speciaal voor de newsroom schrijven. Met beeldmateriaal tussen de tekst en als downloadbare bijlage.

Al je beeld is klaar om te downloaden

Plaats al het beeldmateriaal dat je hebt in je eigen fotobibliotheek. Je kunt mappen en submappen aanmaken die je direct live zet, of op een later moment. De pers kan zelf eenvoudig kiezen en het beeld downloaden voor publicatie.

Kijk eens naar de volgende voorbeelden:

Newsroom Jaarbeurs
Newsroom Miieudefensie