11 september 2024

Nieuwe ontwikkelingen PR-Newsroom: agenda, beeldbank, volgen en abonneren

We brengen je graag op de hoogte van de nieuwe mogelijkheden van PR-Newsroom. Ontwikkeld dankzij alerte abonnees die hun ideeën en wensen met ons deelden.

Heb je zelf suggesties voor verbeteringen, aanpassingen of nieuwe functies? We gaan weer volop doorontwikkelen in het aankomende jaar, dus we horen het graag!

Groet, fijne dag,

Team PR-Dashboard

Submappen toevoegen in de beeldbank

In de beeldbank kun je nu onbeperkt mappen en submappen toevoegen. Handig om beeld te onderscheiden, bijvoorbeeld op persoons- of onderwerpniveau.

Beschrijvingen van afbeeldingen toevoegen

Je kunt nu de namen van afbeeldingen zelf bepalen en ook een beschrijving toevoegen. Zo kun je bijvoorbeeld de copyrights benoemen of een bio maken.

Agendafunctie toevoegen

Je kunt nu een agenda toevoegen aan jouw PR-Newsroom. Bij het maken van een persbericht kun je een datum en tijd toevoegen. Dit moment vind je dan terug op de homepage, samen met andere momenten in jouw kalender. Handig voor evenementen, bijeenkomsten en lanceringen. Deze functie is tegen een kleine meerprijs toe te voegen aan jouw PR-Newsroom.

Uitbreiding van volg- en abonneeropties

Wanneer journalisten jouw PR-Newsroom willen volgen, kunnen ze nu meer informatie met je delen. Zo kun je nog eenvoudiger contact opnemen.

Ze kunnen zich ook inschrijven op relevante onderwerpen, zoals jouw klanten, productsoorten, evenementen etc. Lever bij ons een lijstje aan, wij voegen ze toe aan de 'volgknop'. De bijbehorende contactlijsten in De Perslijst vullen zich vervolgens automatisch, je hoeft er niets voor te doen!