29 oktober 2021

PR-Questions: verzamel, verdeel en beantwoord alle persvragen

PR-Dashboard zit nooit stil en blijft haar software verbeteren en nieuwe software ontwikkelen. Onze laatste ontwikkeling is PR-Questions: pr-software voor persvragen. Deze software is bedoeld voor woordvoerders, communicatie-adviseurs en pr-professionals die vaak te maken hebben met issuemanagement en vragen van de pers en media.

 

PR-Questions laat in één oogopslag zien welke persvragen open staan, wat de deadline is en wie er aan werkt. Zo zie je, ook bij hybride kantoren, de werkdruk van je collega’s en kun je eventueel taken herverdelen. En zo zorg je weer voor consistente woordvoering, voorkom je dubbel werk en werk je gemakkelijk hybride samen.

 

 

Omdat je tags kunt toevoegen aan vragen en antwoorden kun je snel zien of de vraag waar jij aan werkt al eerder is beantwoord.

 

Kennisdatabase voor je organisatie
Bij elk antwoord noteer je welke kennisdragers informatie hebben aangeleverd voor de beantwoording. Zo bouw je automatisch een interne kennisdatabase op. Dat helpt niet alleen het huidige team, maar versnelt ook het inwerken van nieuwe of tijdelijke teamleden.

Meer weten? Plan een demo in!