De nieuwe editor, alles wat je wilt weten

De nieuwe editor van PR-Dashboard

 

Stap nu over van oud naar nieuw

De nieuwe editor van PR-Dashboard is alweer even een feit en veel van onze abonnees gebruiken hem naar volle tevredenheid. Degenen die de oude editor nog gebruiken, willen we graag voorbereiden op de dag dat deze niet meer beschikbaar is. We helpen je er graag bij, maar zorg dat je dit op tijd aanpakt. Hioeronder vind je een Q&A met antwoord op de meest gestelde vragen.

 
 

Wanneer is de oude editor niet meer beschikbaar?

Over zes weken kun je de oude editor niet meer gebruiken

 

Waarom deze nieuwe editor?

Met de nieuwe editor kun je makkelijker en beter je berichten maken. Behalve persberichten kun je ook nieuwsbrieven en mailings maken, als je dat wilt. Er zijn meer vormgevingsopties dan in de oude en het belangrijkste: de nieuwe editor voldoet aan alle nieuwe e-mail- en veiligheidseisen die gesteld worden. Je belt toch ook niet meer met de iPhone4?

 

Wat verandert er in mijn werkwijze?

Vanaf nu maak je je berichten in de nieuwe editor. Er verandert alleen iets in de wijze waarop je je berichten opstelt.  Er zijn geen wijzigingen in het koppelen van verzendlijsten, het inplannen etcetera.

 

Moet ik me voorbereiden op de overgang van oud naar nieuw?

Hoewel we het zo makkelijk mogelijk willen maken voor je, is het belangrijk om te weten dat de oude techniek en de nieuwe niet goed met elkaar communiceren. Dat betekent dat je, indien je gebruik maakt van templates, deze eenmalig opnieuw moet aanmaken. Dat werkt hetzelfde als hoe je een persbericht zelf maakt. Wij helpen je hier graag bij.

 

Hoe helpen jullie mij?

We kunnen je helpen bij het maken van templates: we leren je hoe het moet en kunnen zelfs een template voor je instellen. Het is handig als je dit op tijd aan ons vraagt en niet wacht tot het laatste moment, dan bestaat de kans dat we je niet op tijd kunnen helpen. Je kunt dit aan ons vragen via de mail: vragen@pr-dashboard.nl, telefonisch: 020-261 54 65 of via de chat.

 

Waar vind ik nog meer informatie?

We hebben een instructievideo gemaakt en we hebben je een instructiemail gestuurd. Wil je deze mail opnieuw ontvangen? Mail ons dan even.

 

Bekijk hier de video