21 juni 2023

Alles wat je moet weten over de nieuwe editor vind je in deze speciale nieuwsbrief

 
 
 

Deze nieuwsbrief staat volledig in het teken van de nieuwe PR-Dashboard editor. Na het lezen weet je precies hoe je aan de slag kunt en waar je terecht kunt voor hulp.

Inmiddels werken al veel abonnees met de nieuwe editor en hij is gemaakt op basis van jullie wensen en behoeften. 

Waarom een nieuwe editor?
De editor is aangepast aan alle moderne e-mail en veiligheidseisen, voldoet aan de laatste wensen van communicatie- en PR-afdelingen én is aangepast aan het veranderende PR-vak. Dankzij de vele vormgevingsopties en de drag&drop functie kun je nu ook mailings en nieuwsbrieven versturen.

Alle hulp op een rijtje
We begrijpen dat het wellicht even wennen is. Daarom vind je hieronder alle hulp op een rijtje. 

Persoonlijke hulp
Wil je persoonlijke hulp hebben, vraag dat dan snel aan. Nu is er nog volop tijd in onze agenda om jou bij te staan wanneer je er zelf niet uit komt.

Groet & fijne warme dag,

Team PR-Dashboard

 
 
 
 
 
 
 
 

How can we help you?

 

Ben jij nog niet overgestapt? Heb je vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Bel (020-261 54 65) of mail (vragen@pr-dashboard.nl) ons, want we staan klaar om je te helpen!

In onze tools is ook een chatfunctie beschikbaar voor directe hulp als je ergens mee bezig bent.

Maar er is nog meer hulp voor jou!

We hebben de uitleg beschreven in een artikel: Instructie over de nieuwe editor.

We hebben een uitgebreide instructievideo gemaakt. 

Ook is er een korte video over het maken van templates.

Kom je er nog niet uit of wil je dat de rest van het team ook direct weet hoe de nieuwe editor werkt? Plan dan een korte training in via onze trainingsagenda. 

 
 
 
Lees hier het artikel met al onze uitleg over de nieuwe editor
 
 
 
 
 
 
 
 

Templates maken bespaart tijd

 

Ook in de nieuwe editor kun je met templates werken. Zo kun je per klant, persvoorlichter, doelgroep of afdeling een template maken. In een template kies je de vorm, het lettertype, je social media links, de manier waarop je foto’s toont en dit alles zet je alvast vast, zodat je het de volgende keer niet weer opnieuw allemaal moet opmaken. Templates maken levert je tijd op!

Hoe maak je een template?
Ga naar het verzendsysteem, klik op Templates, klik op Template maken (nieuw) en ga aan de slag. Kies voor een al verzonden bericht of voor een blanco canvas als template. Sleep elementen (tekstblokken, foto invoegen etc.) om je template te vullen.

 
 
 
Vragen over templates? Kijk hier de instructiefilm over templates!
 
 
 
 
 
 
 
 

We tellen af!

 

Werk je nog niet met de nieuwe editor of heb je nog niet je templates gemaakt? Je hebt nog 5 weken om de overstap te maken. Maar geen stress! Hier vind je nog even op een rijtje wat je de komende tijd kunt doen:

 
 
 
Geen stress! We hebben een film met alle uitleg!