05 juli 2021

PR-Dashboard gaat volledig remote werken - filmpje en persbericht

"Meer flexibiliteit en betere balans tussen werk en privé"

Juli 2021 – Bij veel bedrijven gaan medewerkers vanaf nu weer op kantoor werken. Maar niet bij PR-Dashboard. Vanaf 1 juli zijn alle medewerkers echte digital nomads. “Het maakt niet uit waar ze werken, als het werk maar goed gedaan wordt”.

Bij veel organisaties liet de coronacrisis zien dat remote werken heel effectief is. Zo ook bij PR-Dashboard. Directeur Jeroen Goeman Borgesius: “Medewerkers gaven afgelopen jaar aan dat ze het prettig vonden om vanuit huis of een andere locatie te werken. Er ontstond een betere balans tussen werk en privé en er ging geen tijd verloren aan woon-werkverkeer. Daaruit trok ik de conclusie dat we als digitaal bedrijf heel goed volledig remote kunnen gaan werken. En vanaf 1 juli doen we dat dus ook. PR-Dashboard heeft geen kantoorpand meer en medewerkers werken vanuit huis of een andere inspirerende werkplek.”

Flexibel en betere service
Jeroen ziet veel voordelen voor medewerkers, maar wat zijn de gevolgen voor klanten? “Voor onze klanten verandert er niet veel. Het werk gaat gewoon door alsof onze werknemers op kantoor werken. De service wordt zelfs nog beter omdat we nog flexibeler werken. Onze core business bestaat uit online tools en software. Door volledig digitaal te gaan werken, tonen we onze eigen kracht en meerwaarde; waar je ook bent of werkt; PR-Dashboard werkt altijd! En extra leuk is dat we nu nog vaker bijeenkomsten inspirerende locaties gaan organseren.”

Innovatiekracht
Met deze nieuwe werkwijze toont PR-Dashboard wederom de innovatiekracht van het bedrijf. “We zijn de eerste in de branche met deze nieuwe ontwikkeling. Dat laat zien dat we lef hebben en graag voorop lopen. We zijn er van overtuigd dat veel meer bedrijven dit voorbeeld gaan volgen. Vroeger verleende een kantoorpand een zekere status aan bedrijven, maar dat is volgens ons echt achterhaald,” aldus Jeroen.

Benieuwd naar wat Jeroen nog meer te zeggen heeft over de nieuwe ontwikkelingen? Bekijk hier de video.

Over PR-Dashboard
PR-Dashboard maakt software voor PR-professionals. Belangrijk onderdeel van de software is de meest complete, gecontroleerde database met media, journalisten, betaalde en onbetaalde influencers. Daarnaast beschikt PR-Dashboard over een volledig koppelbaar verzendsysteem, toegankelijke newsroom en een up-to-date media monitoringsysteem. Recente ontwikkelingen zijn PR-Questions en PR-Newsroom. Bij PR-Dashboard werken medewerkers met jarenlange ervaring in de journalistiek en/of PR die 24/7 bereikbaar zijn voor vragen.