Nieuwsbrief 10, april 2023

 
 

Nieuwsbrief 10, april 2023

 
 
 

Hierbij ontvang je onze nieuwsbrief in een ander jasje. Onze nieuwe huisstijl zul je vanaf nu steeds vaker tegenkomen, om te beginnen op onze website. Een verfrissende look en feel waar wij heel blij mee zijn.  

In deze nieuwsbrief lees je een verslag van PR-Bootcamp 'De nieuwe editor' èn vieren wij de eerste verjaardag van onze PR-software oplossing Persvragen. Bij een verjaardag horen cadeautjes, dus geven wij je een maand gratis toegang tot Persvragen cadeau.

Groet & fijne dag,

Team PR-Dashboard

 
 
 
 
 
 
 
 

Een maand gratis toegang tot Persvragen cadeau

 

De PR-software oplossing Persvragen viert zijn eerste verjaardag! Daarom geven wij een maand gratis gebruik cadeau. Zo heb je alle tijd om de handige en snelle werkwijze zelf te ontdekken, zonder verplichtingen. Perfect voor jouw communicatie-afdeling en/of collega-woordvoerders. 

En uiteraard spraken wij John Knol, Salesmanager van Persvragen, over het eerste jaar. "Het is fijn om in één oogopslag te kunnen zien wat er speelt en waar welke kennis in de organisatie zit. Ons streven is dat Persvragen over twee jaar het meest logische gebruikersplatform van een gezonde communicatie-afdeling is’, aldus John. 

 
 
 
Lees hier het interview met John en vraag jouw gratis maand aan
 
 
 
 
 
 
 
 

PR-Bootcamp 'De nieuwe editor'

 

Inmiddels staat het nieuwe verzendsysteem alweer een maand live. Een nieuw systeem brengt vragen van gebruikers met zich mee. Daarom organiseerden wij op 30 maart in RAI Amsterdam een interactieve PR-Bootcamp over het gebruik van de nieuwe editor: hoe maak je jouw persberichten, nieuwsbrieven en mailings? Onder begeleiding van PR-Dashboard-experts Jeroen Goeman Borgesius, Kim Klaver en Vincent Schroers gingen de deelnemers actief aan de slag. 

 
 
 
Lees hier hoe je persberichten, mailings en nieuwsbrieven maakt
 
 
 
 
 
 
 
 

PR-Dashboard introduceert nieuwe huisstijl

 

PR-Dashboard presenteert haar nieuwe huisstijl en website. Als creatieve ontwikkelaar van tijdbesparende PR-software helpen wij je graag bij jouw werk. De verfrissende merkidentiteit staat voor verdere groei, werkplezier en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van PR-software en PR-tech.

 
 
 
Meer informatie over de nieuwe huisstijl
 
 
 
 
 
 
 

Vragen? Bel of mail ons:


020-261 54 65  /  vragen@pr-dashboard.nl

 
 
 
 

PR-Dashboard maakt al ruim 20 jaar PR-software waarmee je tijd bespaart.

De Perslijst - Persvragen - PR-Newsroom - PR-Bootcamp